Een vrij leven waarin groei, genieten en rust centraal staat

Een unieke methode door Mozanne waarin Acceptance and Commitment Therapy (ACT) , Mindfulness en Lifecoaching worden gecombineerd. Door praktische coaching ga je gelijk aan de slag zodat je een transformatie door gaat waardoor echt vrij gaat leven.

Welke transformatie ga je door in deze 3 maanden?

 1. Van alles moeten → naar alleen maar willen
 2. Van het altijd druk hebben → naar genoeg tijd voor jezelf en de dingen die jij belangrijk vindt
 3. Van geen keuzes durven maken → naar krachtige keuzes maken vanuit je waarden
 4. Van tegengehouden worden → naar actie ondernemen vanuit wat je diep van binnen wil
 5. Van je laat je leiden door gedachten en angsten → naar onderscheid maken tussen je niet helpende gedachten en patronen en wat je echt wil
 6. Van strijden tegen problemen of ongewenste situaties → Naar accepteren en snel weer door gaan
 7. Van niet weten waar je naar toe wil → naar een waterdicht plan die aan al je verlangens voldoet
 8. Van niet weten waar je moet beginnen → naar enorm sterke praktische tools die je niet alleen tijdens het programma helpen maar juist de rest van je leven kunt gebruiken

Het Vrij Leven programma is geschikt voor jou als:

 • Je denkt: Is dit het nou? En voelt dat je meer uit jezelf kunt halen maar niet precies weet hoe
 • Je niet meer weet wat je eigenlijk wil en/of kan
 • Je klaar bent met veel piekeren en echt wil gaan doen
 • Je al meerdere dingen hebt geprobeerd en nu echt een keer een oplossing wil
 • Je steeds moe bent, geen leuke dingen meer kan gaan doen en daar nu echt iets aan wil doen
 • Je alles eigenlijk al te veel vind en daar iets aan wil doen
 • Je eens en voor altijd wil afrekenen met angsten en negatieve gedachten
 • Je krachtig keuzes wil leren maken maar dat nog een beetje eng vindt

Reacties van klanten

Bij een programma met Acceptance and Commitment Therapy krijg je handvatten om bewuster in het heden te staan en jezelf niet te saboteren met je eigen ongeschreven regels. Je hebt dan meer tijd, energie en motivatie om met je eigen waarden bezig te gaan voor in de toekomst. Ik ‘moet’ veel minder van mezelf en dank jou hartelijk daarvoor, Mozanne!

Werken met Mozanne is erg prettig. Ze luistert goed en weet goed door te vragen. Ook staat ze op de juiste momenten stil en is niet ‘bang’ om even terug te gaan in het gesprek, om zeker te weten dat het goed is over gekomen.

-Iris-

Mozanne heeft mij geholpen om meer rust te creëren in mijn leven. Zo geeft ze verschillende adviezen die gebaseerd zijn op jou leven op dat moment. Ze kijkt echt goed naar jou situatie en geeft ruimte om dit allemaal uit te proberen. Door de verschillende methodes ben ik zelfverzekerder geworden als mama maar ook op mijn werk.

-Sylvia-

Wat krijg je tijdens de 3 maanden?

 • Een combinatie van Acceptance and Commitment therapy, Lifecoaching en Mindfulness
 • Jouw persoonlijke doelen
 • Praktische handvaten speciaal voor jouw situatie
 • Evaluatie van al je top resultaten en overwinningen
 • Tussentijds contact wanneer je vastloopt
 • Download de brochure voor meer informatie over de inhoud van de sessies
 • 24/7 beschikbaar wanneer het jou uit komt
 • Werkboek voor sessies met praktische handvaten en oefeningen
 • Meditaties
 • Waardevolle praktische informatie die je de rest van je leven kan gebruiken
 • Je mag mij altijd e-mailen
 • Zo heb je altijd hulp wanneer je vastloopt
 • Je blijft niet te lang hangen als het niet gaat zoals je wil
 • Zo val je niet terug in oude patronen
 • Er is altijd een mogelijkheid voor extra sessies wanneer dat nodig blijkt

Jouw vragen beantwoord

(klik op de vraag om het antwoord te lezen)

Voldoe jij aan de bovenstaande opsomming? Dan is dit zonder twijfel iets voor jou! Zolang jij echt bereid bent om te veranderen is alles mogelijk. Dan kun je alles bereiken wat je maar wil. 

Laat geld je niet tegenhouden in deze keuze voor een vrij leven. Investeren in jezelf is altijd een goed idee en kan alleen maar iets opleveren. Wanneer je het geld in bijvoorbeeld een auto investeert, is hij vanaf dag 1 al minder waard. Als je het geld in jezelf investeert word jij alleen maar meer waard! Alles is bespreekbaar bij mij. Je kan in termijnen betalen. We maken daar goede afspraken over die voor ons allebei haalbaar zijn.

Als jij helemaal gelukkig bent met hoe jouw leven op dit moment is, dan heb jij geen coach nodig. (En gefeliciteerd!) Wil je een vrij leven gaan leiden en zijn er bepaalde punten waar je gewoon nog niet tevreden mee bent? Dan kan ik jou als coach helpen bij het bereiken daarvan. Alles zit nu al in jou, ik help je bij het naar boven halen van jouw awesomeness!

Mooi om te horen dat je al bezig bent geweest met persoonlijke ontwikkeling. Dat is echt een hele goede eigenschap. Wel jammer dat het tot nu toe nog niet is gelukt om te komen waar je wil zijn. Het vrij leven programma gaat jouw helpen omdat het een totaalpakket is. Je krijgt tijdens de sessies de hele ACT methode samen met de bijbehorende praktische opdrachten die je online kunt vinden. Deze kan je de rest van je leven gebruiken en maken echt een verschil. Na die 3 maanden heb je echt een verschil gemaakt in je hele leven.

Dat is ook heel spannend. Je komt erachter waar jij nu echt kriebels van in je buik krijgt. Zo leer je ook welke dingen je daarbij gaan helpen om die zo vaak als je wil te voelen. Alle aspecten van je leven gaan er positief door veranderen. De mensen om je heen gaan merken dat jij veel lekkerder in je vel zit en echt doet waar je gelukkig van word. Je krijgt er zoveel voor terug en dat is echt de moeite waard.

Een van de doelen van de sessies met ACT is dat jij er achter komt wie jij echt bent en naar welke waarden je wil gaan leven. Na de sessies geef jij niks meer om wat andere van je vinden. Jij leeft je eigen leven volgens je eigen waarden. En daar krijg je ontzettend veel energie van!

Hoe lang wacht jij al op verandering? Op die rust in je hoofd? Op zelfverzekerdheid? Hoe lang voel jij al dat er meer in je zit dan je eruit haalt? Op de energie om leuke dingen te doen? Begin vandaag. Zet de eerste stap. Vul onderstaand formulier in en ga de uitdaging aan. Kies voor een vrij leven. Je verdient het!

Meer weten over de inhoud van de sessies? Download hier onder de brochure.

Heb jij na het lezen van deze pagina interesse in het Vrij Leven programma?

Dan wil ik graag een kennismakingsgesprek met je voeren. Tijdens dit gesprek kijken we of er een klik is tussen ons en kunnen we elkaar beter leren kennen. Ook krijg je gelijk praktische technieken om aan de slag te gaan. Ik wil graag het allerbeste aan je kunnen geven. Het programma is op maat gemaakt en jouw inzet is heel erg belangrijk bij het succesvol afronden hiervan. Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op.