Durf te kiezen

Neem de leiding over je gedachten en ga doen wat je echt wilt

Ervaar het gevoel van vooruitgang

Het gevoel van stilstand kan zo verlammend voelen. Je wilt vooruit en makkelijker keuzes maken waardoor je echt gaat doen. Maar er is iets wat je tegenhoudt, je weet alleen niet precies wat.

Stop het conflict met jezelf

Het eeuwige conflict lijkt nooit op te houden. Je wilt heel graag meer buiten je comfort-zone doen maar zodra je de stap wilt nemen, komt er een stemmetje in je hoofd die zo hard roept dat je toch maar weer besluit het niet te doen.

Iets weten is heel iets anders dan het ook echt doen

Diep van binnen weet je wel wat het probleem is maar het doen is echt een heel ander verhaal. Daardoor blijf je hangen in oude patronen en maak je nooit echt keuzes.

Dit en veel meer komt aan bod in de cursus. Na het volgen van de cursus is dit verleden tijd.

De transformatie die je doorgaat tijdens de cursus:

  • Je luistert niet meer automatisch naar je gedachten en daardoor kun je gerichter keuzes maken zodat je echte actie onderneemt.
  • Je hebt meer rust in je hoofd waardoor het leven een stuk lichter wordt
  • Je houdt meer tijd over voor de leuke en belangrijke zaken
  • Je beschikt over krachtige tools die je de rest van je leven kunt toepassen zodat je altijd vooruit blijft gaan
  • Aan het einde van de cursus durf je ook echt dat te doen wat je graag wilt
Klein_MG_7056-3

Waarom is deze cursus er?

Jaren lang had ik het gevoel dat ik stil stond. Ik maakte geen keuzes en kwam totaal niet vooruit. Tot ik zelf de keuze maakte om er aan te gaan werken. Heel wat cursussen en trajecten verder kan ik zeggen dat ik elke dag keuzes maak die er voor zorgen dat ik blijf groeien. Al mijn kennis en ervaring is gebundeld in deze cursus. Elke dag zie ik vrouwen worstelen met hun gedachten en dat raakt mij diep van binnen. Met deze cursus hoop ik zo veel mogelijk vrouwen te kunnen helpen zodat ze keuzes durven te maken en daardoor echt vrij gaan leven!

Praktische informatie over de cursus

  • Doorloop de cursus op je eigen tempo
  • Levenslange toegang tot de online omgeving van de cursus en updates
  • Vier informatieve video’s
  • Vier werkboeken met prikkelende praktische opdrachten
  • Twee audio visualisaties die je de rest van je leven kunt gebruiken

De vier modules van de cursus (klik voor meer info)

In deze module leer je onderscheid maken tussen een gevoel en een gedachte. Ook weet je wat ze met je doen. Na deze module kijk je nooit meer hetzelfde tegen gedachten aan. Een echte mindshift dus. 

Hier leer je wat het stemmetje in je hoofd nu eigenlijk wil bereiken. Daarnaast leer je waar je controle over hebt en dus iets aan kunt gaan doen. 

Je gaat hier echt aan de slag met de stemmetjes die je tegenhouden. Welke keuze heb je? Wat kun je beter doen? Allemaal vragen waar antwoord op komt. 

In deze module ga je echt een stapje richting je droomleven zetten. Je durft echt te kiezen voor die stap. 

5/5
Mozanne heeft me echt bijzonder mooie inzichten gegeven en mij ook geleerd mezelf een beetje beter te begrijpen (en gevolg daarvan is dat je ook andere beter begrijpt). De inzichten die ze me heeft gegeven zijn o.a. het leren écht voor jezelf te kiezen. Ook hierna is dit zeker niet altijd makkelijk. Maar je leert wel goed te zorgen voor jezelf, je grenzen te kennen. Ik vind het super bijzonder hoe je zo snel iets op pikt. Die kleine aanpassingen zijn voor mij nu al natuurlijk. Dankjewel!!
Simone

Investering:

€99 ,-

€69,-

(incl. BTW)

Maak jij vandaag de eerste keuze?

Kies vandaag voor jezelf.