Grenzeloos groeien

Creëer dé mindset voor geluk

Lieve vrouw,

Je wil heel graag gelukkig zijn. Het leven gaat je alleen vaak moeilijk af. Je hoopte dat het makkelijker zou zijn. Je vraagt je soms af wat je nu eigenlijk verkeerd doet…

Herken je dit?

✓ Ik voel me snel uit het veld geslagen

✓ Elke tegenslag haalt mij naar beneden

✓ Ik geef op wanneer het moeilijk word

✓ Ik voel me in alles onzeker, wat als ik faal?

✓ Ik zie door de bomen het bos niet meer

✓ Het voelt alsof ik stil sta

✓ Waarom lijkt het iedereen te lukken om een gelukkig leven te leiden?

kleinIMG_3249

Ik ben Mozanne

Wil jij:

Het resultaat na het volgen van dit traject

Je kan elke uitdaging dat op je pad komt aan en schakelt snel zodat je weer verder kan

Falen staat niet meer in je woordenboek

Je weet wat je belangrijk vindt en daardoor heb je een sterke basis waar je altijd op terug kan vallen, wat er ook gebeurd.

Je gaat vol zelfvertrouwen in het leven staan en hebt de mindset die je nodig hebt om een vrij leven te leiden!

Je weet wat je nodig hebt om gelukkig te worden en je staat niet meer aan de zijlijn van je leven.

Je blijft groeien omdat je weet welke stappen je moet zetten richting een gelukkig leven

Praktische informatie over het traject

Onderwerpen van het traject (klik voor meer info)

Om vol zelfvertrouwen in het leven te staan is het belangrijk dat jij weet wat jij al allemaal in huis hebt. Deze stevige basis zorgt er voor dat je er altijd op terug kan vallen. Je wordt zo nooit meer uit het veld geslagen!

Hoe ga jij om met uitdagingen? Inzicht krijgen in wat je doet is belangrijk om de volgende stap te zetten. Om echt te gaan groeien. 

Je ontdekt wat je kan doen zodat je nooit meer gaat falen. Je hebt na deze sessie ongelofelijk veel handvaten die je keer op keer weer kunt gebruiken wanneer het moeilijk wordt. 

In deze sessie ontdek je wat jij kunt doen om er voor te zorgen dat je heel je leven lang lekker blijft groeien. Je hebt alle handvatten om elke tegenslag aan te kunnen met de bijbehorende mindset. 

Investering normaal:

€397 ,-

Investering nu:

€249,-

5/5
Mozanne heeft me echt bijzonder mooie inzichten gegeven en mij ook geleerd mezelf een beetje beter te begrijpen (en gevolg daarvan is dat je ook andere beter begrijpt). De inzichten die ze me heeft gegeven zijn o.a. het leren écht voor jezelf te kiezen. Ook hierna is dit zeker niet altijd makkelijk. Maar je leert wel goed te zorgen voor jezelf, je grenzen te kennen. Ik vind het super bijzonder hoe je zo snel iets op pikt. Die kleine aanpassingen zijn voor mij nu al natuurlijk. Het maakt mijn leven zoveel makkelijker. Dankjewel!!
Simone

Meest gestelde vragen

Hoe lang duurt het traject?

Je kunt het traject doorlopen in 5 weken. Maar ik geloof heel erg in maatwerk. We overleggen samen wanneer we de volgende sessie inplannen. Ik ga in op jouw behoeften.

Ik vind het wel veel geld. Waarom zou ik hierin investeren?

Laat geld je niet tegenhouden in deze keuze voor jezelf en jouw droom. Investeren in jezelf is altijd een goed idee en kan alleen maar iets opleveren. Dit kost je letterlijk maar 249 euro en is een stap naar jouw droombedrijf. Dit is je kans om voor heel weinig geld met mij samen te werken.

Je kunt beter nadenken over wat het je allemaal KOST als je het niet doet. Hoeveel tijd wil jij nog verspillen? Hoe lang wil jij nog in onzekerheid zitten?

Ik ben al bezig met een coach. Waarom zou ik dit er naast doen?

Dit traject gaat echt over je mindset. De sleutel tot succes omdat het altijd stap 1 is. Zonder sterke mindset is het heel moeilijk alle uitdagingen van het leven aan te gaan en het bedrijf van je dromen op te bouwen. Zolang je hier nog niet mee bezig bent kun je dit traject altijd volgen. Het is altijd een mooie aanvulling.

Ik heb al zoveel geprobeerd…

Heel goed dat jij van alles probeert om het succes en geluk te behalen wat je zo graag wilt. Het is je alleen nog niet gelukt. Één ding is zeker, als je opgeeft ga je nooit komen waar je wil zijn. Dit traject gaat er voor zorgen dat jij nooit meer gaat opgeven!

Ik ga voor geluk!

Heb je interesse in dit traject? Dan lijkt het me leuk om elkaar eens te ontmoeten. Druk op onderstaande button om kans te maken op een kennismakingsgesprek. Ik noem zo’n gesprek een Vrij Leven doorbraaksessie. Ik kijk er al naar uit om je binnenkort te spreken.