Van meh naar YAY!

Er gebeurt veel om ons heen op het moment. We worden gebombardeerd met slecht nieuws en leven in een crisis. Heel normaal dat je soms even niet meer zo goed weet hoe je verder moet. Toch is het mogelijk om je goed te blijven voelen ondanks alles wat er gebeurt. Hoe je dat doet laat ik je graag ontdekken in deze gloednieuwe sessie.

Herken je dit?

Wil je dit graag?

Helloooo, ik ben Mozanne. Genieten van het leven en veel lol maken vind ik ontzettend belangrijk. Dat lukt mij ook nog heel goed ondanks dat er van alles in de wereld gebeurt. Ik ben hoog gevoelig en een echte denker (lees: piekeraar). De afgelopen jaren heb ik eerst zelf geleerd hoe ik daar beter mee om kan gaan. Daarnaast heb ik mezelf opgeleid tot iemand die andere daar ook bij kan helpen. Als gediplomeerd Lifecoach en ACT therapeut help ik je graag verder. Vast zitten en je slecht blijven voelen, daar is nog nooit iemand beter van geworden.

Wat zeiden anderen over een sessie met mij?

Resultaat van de sessie:

Bezit je genoeg praktische oefeningen die er voor zorgen dat je ondanks alles wat er in de wereld gebeurt toch kan blijven doen waar je blij van wordt

Je krijgt een boost positieve energie die er voor gaat zorgen dat jij je beter voelt en dat ook vast kan houden

Je hebt iemand die naar je luistert en samen met jou op zoek gaat naar oplossingen

Je zit niet meer vast en ziet nieuwe mogelijkheden zodat je weer gelukkig kan leven

Praktische info

"Vast zitten en je slecht blijven voelen, daar is nog nooit iemand beter van geworden."

Investering in jezelf:

€39

Wil jij een positiviteit boost?

Klik op onderstaande button om je aan te melden voor deze sessie.