De vrijheid om keuzes te maken

Het afgelopen jaar heb ik heel veel geëxperimenteerd. Het woordje ‘Awesome’ is daar één van. Ik vind dat woord echt geweldig. Dat is hoe ik wil dat jij je gaat voelen. Maar als ik heel eerlijk ben vind ik het iets te Amerikaans. En ik hou helemaal niet van Amerikaans. Dat past helemaal niet bij mij. Ik hou niet van groter en steeds meer. Soms is het ook gewoon even goed zoals het is.

Daarom ga ik van het woordje ‘Awesome’ afstappen! Die vrijheid heb ik gewoon. Het is mijn bedrijf en ik kan die keuze gewoon maken.

Vrijheid is voor mij heel belangrijk. Het is de basis van mijn bedrijf. Waarom ik het ben gestart en wat ik jou wil meegeven. Ik wil jou helpen om een vrij leven te creëren waar groei, genieten en rust centraal staat. 

Vrijheid betekent voor mij mijn eigen tijd indelen en lekker doen waar ik zin in heb. Ik ben elke dag dankbaar voor het feit dat ik dit nu bijna elke dag mag doen van mezelf. Wanneer ik dat niet kan doe voel ik me eigenlijk een beetje gevangen. Als dit te lang duurt kan je het echt aan mij gaan merken omdat ik dan gewoon een beetje nors word.

Mezelf kunnen zijn en dat mogen uiten is ook vrijheid voor mij. Daar bedoel ik mee dat ik mij niet hoef in te houden omdat iemand anders dat misschien niet wil horen. Ik ben van mezelf echt een kat uit de boom kijker en voel mij pas na een tijdje op mijn gemak bij mensen. Maar zodra ik mij op mijn gemak voel dan komt de echte Mozanne naar boven 😉

Rust nemen waneer ik dat nodig vind. Lekker kunnen goeien zonder tegengehouden te worden. En van elk moment mogen genieten horen voor mij ook bij vrijheid.Denk jij daar wel eens over na? Wat betekent vrijheid voor jou? Doe jij daar elke dag ook iets mee?

Wat ik doe is elke ochtend beginnen met de vraag: Hoe kan ik vandaag vrijheid ervaren? Zo is het de focus van de dag. Elke dag probeer ik er bij stil te staan hoe fijn ik het vind om vrij te kunnen leven.


Dit is een van de vrij leven inspiratie mails die ik heb verstuurd. Meld je hier onder aan om elke woensdag een mail te ontvangen boordevol tips voor een vrij leven.

Schrijf je hier in voor vrij leven inspiratie mails

* indicates required