Niets kan mij meer tegenhouden

De afgelopen maanden ben ik bezig geweest met reflecteren. Mijn onderneming bestaat een jaar en ik kwam er achter dat ik nog niet ben waar ik zou willen zijn. Daarom voelde het goed om eens te kijken naar waar mijn echte kern zit. Natuurlijk weet ik dat al in grote lijnen, ik ben niet voor niks begonnen. 

Even helemaal terug naar de basis. Dat betekende ook eens mijn levensverhaal uitschrijven. Een hele mooie oefening die ik als Lifecoach ook meegeef aan anderen. 

Het werd voor mij weer duidelijk waarom het zo belangrijk voor mij is om andere mensen te helpen. Grotendeels komt het voort uit wat ik zelf heb meegemaakt. Een aantal jaar geleden zat ik er heel anders bij. Daarover heb ik op Instagram al veel over gedeeld. 

Ik kwam er achter dat dit veel verder terug gaat naar andere gebeurtenissen in mijn leven. Het raakt mij heel hard als ik hoor dat mensen geen hoop meer hebben. Dat ze op het punt staan om op te geven. Dat ze geen uitweg meer zien. 

Dat is de kern waarom ik dit doe. Ik wil mensen helpen met het terug vinden van de kracht in zichzelf. Ik wil ze helpen met het gene wat hun tegenhoud om echt te gaan leven. Om de dingen te gaan doen die ze ontzettend graag willen, maar niet doen omdat iets hun tegenhoud. 

Uit ervaring kan ik zeggen dat dit minder moeilijk is dan ik dacht. Met de juiste hulp en handvatten kun je hele mooie dingen bereiken. Het enige wat je hoeft te doen is die stap zetten om de hulp te vragen.

Die stap lijkt zo ontzettend moeilijk. Maar als je hem zet dan gaat je hele leven veranderen. Daar ga je jezelf je hele leven dankbaar voor zijn. Dat kan ik je uit ervaring meegeven. Ik ben mezelf ontzettend dankbaar dat ik zelf ooit die stap heb gezet. Nu ga ik voor wat ik belangrijk vind en niets kan mij meer tegenhouden. 

Hoe lang wacht jij al op verandering?


Dit is een van de vrij leven inspiratie mails die ik heb verstuurd. Meld je hier onder aan om elke woensdag een mail te ontvangen boordevol tips voor een vrij leven.

Schrijf je hier in voor vrij leven inspiratie mails

* indicates required