Ik wist altijd heel goed wat ik NIET wilde. Maar wat ik WEL wilde, dat wist ik niet.

Wat is mijn verhaal?

Wat doe je als je niet weet wat je wil? In mijn geval deed ik gewoon maar wat. Ik stelde geen doelen, want ik word toch alleen maar teleurgesteld als ik ze niet behaal. Over mijn toekomst dacht ik niet na. Want er was toch geen garantie dat het zo zou lopen. Ik liet mijn leven maar gewoon gebeuren. Ik voelde me als een observator van mijn eigen leven. Me druk maken over alles maar er vervolgens niks aan doen was mijn dagelijkse kost.

Ik was het beu om niet vooruit te komen want diep van binnen wist ik dat er meer voor mij was. Dat ik meer in me had dan ik er uithaalde. Ik hield mezelf tegen met deze gedachten:

‘Ik ben niet zo goed als anderen’
‘Ik kan helemaal niks echt heel goed’
‘Wat zullen anderen wel niet denken?’

Ik geloofde in deze gedachten in plaats van in mezelf.

Voordat ik de keuze maakte om er iets aan te doen ben ik eerst nog even keihard op mijn bek gegaan. Vier jaar lang had ik keihard gewerkt om mijn HBO diploma te halen. Op het allerlaatste moment haalde ik mijn afstudeer scriptie niet en had ik ook geen zicht op een baan. Ik kwam thuis te zitten met een flinke dip en voelde me met de grond gelijk geslagen.

Na een aantal maanden besloot ik er iets aan te doen. Ik volgde therapie voor mijn faalangst. Deed een mindfulness cursus om te leren wat rust en genieten was en hoe ik beter om kon gaan met negatieve gedachten. Las ik ontzettend veel boeken over persoonlijke ontwikkeling. Volgde ik coaching om mijn persoonlijke blokkades te doorbreken. Ik haalde mijn Bachelor of Business Administration en nog twee HBO opleidingen voor Lifecoach en Acceptance and Commitment therapy.

Toen was het tijd om aan andere mensen door te geven wat ik had geleerd. Waar ik mezelf in heb gespecialiseerd. Door middel van praktische coaching help ik vrouwen een vrij leven te creëren vol groei, genieten en rust.

Denk je nu goed verhaal lekker kort, maar wat heb ik er nu precies aan?

Je bent natuurlijk niet voor niks op deze site gekomen. Je bent op zoek naar iets of iemand die je kan helpen. De volgende dingen vertellen meer over mijn werkwijze.

✓ Ik hou heel erg van praktisch bezig zijn. Daarom vind ik Acceptance and Commitment Therapy zo interessant. Door praktische opdrachten die je tijdens de sessies en thuis uitvoert leer je hoe je het de rest van je leven kan toepassen.

✓ Eerlijkheid vind ik belangrijk. Naar mezelf maar zeker ook naar anderen. Zo kun je altijd blijven groeien. Dat betekent dat ik je misschien dingen vertel die hard aankomen maar waardoor je patronen doorbreekt die dichter bij een vrij leven brengen.

✓ Ik vind het belangrijk om toegankelijk te zijn. Je mag me daarom ook alles vragen. Persoonlijk contact vind ik belangrijk daarom is het ook een groot onderdeel van mijn programma. Door 1 op 1 gesprekken kom je gewoon veel sneller waar je wil zijn. Maar zeker in het begin kan dat een beetje eng zijn. Daarom hebben we eerst altijd even een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daardoor kunnen we ook makkelijk zien of we een klik met elkaar hebben wat natuurlijk belangrijk is voor een samenwerking.

✓ Vrijheid is natuurlijk de basis van alles wat ik doe. Een vrij leven leiden, daar werken we naar toe. Daarom geef ik jou ook de vrijheid om dingen te doen wanneer jij dat wil. Dit doe ik door bijvoorbeeld mijn online leeromgeving.

Mijn missie

Ik help vrouwen bij het creëren van een vrij leven waarin groei, genieten en rust centraal staat.

Een vrij leven: Jezelf niet tegen laten houden en de dingen doen die je het liefste wil.

Groei: Jezelf blijven ontwikkelen en mogen groeien naar de beste versie van jezelf waarin je mag proberen en jezelf uit mag dagen.

Genieten: Van elk moment mogen genieten.

Rust: Rust nemen wanneer je dit nodig hebt en hier een gewoonte van maken.

Leuke feitjes over mij

Ik hou zelf heel erg van praktisch bezig zijn. Zo leer ik zelf het beste. Daarom maak ik tijdens mijn coaching alles zo praktisch mogelijk zodat je er gelijk mee aan de slag kan.

Ik ben graag alleen. Eigenlijk van kleins af aan al. Sinds februari 2019 heb ik mijn lieve puppy Rosa en ben ik eigenlijk nooit meer echt alleen. Samen houden we van lekkere wandelingen maken langs het water of in het bos.

Ik woon in Zeeuws Vlaanderen en daar is alles zo normaal mogelijk. Ik voelde me daar niet echt in thuis. Er was altijd een gevoel in mij dat zei dat ik mijn eigen weg moest volgen. Maar dat is best wel moeilijk als je omgeving daar niet echt bij helpt. Daar liet ik me best lang door tegenhouden. Ik verzamelde een netwerk van andere onderneemsters om mij heen. Dus nu laat ik mij daar niet meer door tegenhouden, anders was ik nooit mijn onderneming gestart.

Diploma’s

NHTV HBO – Bachelor of Business Administration

Civas HBO – Acceptance and Commitment Therapy

Civas HBO – Lifecoach